FødevareWatch

Ugen der gik: Michelin-restauranter, Astronaut-is og afgifter

De danske gourmetrestauranter tjener flere penge, Mejerigaarden er sat til salg, og så er flere virksomheder ved at være godt trætte af de danske afgifter. Alt sammen i ugen, der gik.

Wassim Hallal er chefkok på Frederikshøj, hvor det går godt med indtjeningen. | Foto: Wassim Hallal/Polfoto

De danske restauranter tjener penge

Efter flere år hvor bundlinjen ikke fulgte med antallet af Michelin-stjerner, har flere at de bedste danske restauranter fået styr på økonomien. Restaurationsbranchen har samtidig skabt masser af jobs under krisen.

Dansk gastronomi har bestået økonomieksamen

Lars Seier har appetit på flere investeringer

Restauranterne rydder bordet - her er der skabt flest job under krisen

 

Mejerigaarden står bag klassikere som Astronaut, Kæmpe Læske og Polarstang. | Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv
Mejerigaarden står bag klassikere som Astronaut, Kæmpe Læske og Polarstang. | Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Mejerigaarden er sat til salg

Mejerigaarden, der dækkre over Premier Is og Polar Is, er sat til salg af kapitalfonden Erhvervsinvest, der ejer 90 pct. af aktierne i isselskabet. Det erfarede Børsen torsdag, hvor man samtidig kunne læse, at salget forventes at indbringe op til 250 mio. kr.

Medie: Dansk ismejeri er sat til salg

Topchef stopper hos Premier Is

Mejerigaarden trækker stikket på slikfirma

 

Johan Bülow er ikke tilfreds med det danske afgiftsniveau. | Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv
Johan Bülow er ikke tilfreds med det danske afgiftsniveau. | Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

Virksomheder vil af med afgifter

Johan Bülow, Bisca og flere andre danske fødevareproducenter er trætte af de danske afgifter, som, de mener, lægger sten i vejen for erhvervslivet. Men hvor højt er det danske afgiftstryk egentlig?

Johan Bülow: Sukkerafgiften bremser min virksomhed

Tomatkongen sparer millioner i afgifter på svensk supergartneri

Kagefabrik jonglerer med afgifter for 12 mio om året

Industrien kræver opgør med afgifter
 

Plus det løse...

Arla-formand har ikke set bunden endnu

Der er langt fra Rusland til Ingstrup

Klar opskrift skal sikre Karen Volf i presset småkagemarked

SuperBrugsens chef holder ferie med støvlerne på

Rynkeby-chef satser på tyreløb i Pamplona

Eksportslagteri nærmer sig en halv milliard

EU-Kommissionen: Slagterifusion kan påvirke dansk konkurrence

Fonterra fyrer 523 ansatte

Danish Crown-direktør blandt de 100 mest indflydelsesrige

Espersen må vente med at skrue op i Rusland

Mistede én detailkunde - lukker fabrikker og fyrer 900

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier