DSC08645.jpg

Om FødevareWatch

Føde- og levnedsmiddelindustrien er en af de største og vigtigste sektorer i dansk erhvervsliv med afgørende indflydelse for fremtidens vækst og arbejdspladser. FødevareWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om føde- og levnedsmiddelindustrien

FødevareWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over FødevareWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på FødevareWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på FødevareWatch: http://fodevarewatch.dk/service/abonnement/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.


Vi kan kontaktes på følgende adresse:

FødevareWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Redaktion:

Tlf.: 3330 8388
E-mail: fwatch@fwatch.dk


Hvem er vi:

StineSkriver.png

Stine Skriver, redaktør

(stine.skriver@fwatch.dk) 3330 8424

Stine Skriver, født 1974, er uddannet journalist ved Syddansk Universitet.

Stine har i årevis beskæftiget sig med fødevarestoffet, både som journalist på DRs forbrugerprogram Kontant, hvor hun var med til at afsløre de første kødskandaler. Siden var hun en årrække redaktør på DRs Madmagasinet.


Sebastian Schlüter 160x160 - portrait.jpg

Sebastian Schlüter Jacobsen, journalist

(ssj@fwatch.dk) Tlf.: 2258 0193

Sebastian Schlüter Jacobsen, født 1993, har en kandidat i journalistik fra Syddansk Universitet og bachelor i kommunikation- og dansk fra Roskilde Universitet. Sebastian var i praktik på Danwatch og har arbejdet som medieanalytiker ved Infomedia.


Simone Scheuer-Hansen 160x160 - portrait.jpg

Simone Scheuer-Hansen, journalist

(ssh@fwatch.dk) Tlf.: 2211 2243

Simone Scheuer-Hansen, født 1995, er uddannet journalist fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole med tilvalgsfag fra Københavns Universitet. Simone var i praktik på Politiken, hvor hun efterfølgende fortsatte som en del af podcastredaktionen og senere også som freelancer og forsideredigerende. Siden har hun været på blandt andet Jyllands-Postens udlandsredaktion som international korrespondent.


salomonsen-1-4.jpg

Torben Salomonsen, journalist

(ts@fwatch.dk) Tlf.: 2047 6808

Torben Salomonsen, født 1974, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2002. Torben har tidligere arbejdet på dagbladet Børsen som redigerende, egnsredaktør i Nordjylland og nyhedschef. I en årrække har Torben været selvstændig kommunikationsrådgiver, herunder i selskabet Capital Relations, samt stået bag flere startup-projekter.

\u0009
DSC08648.jpg

Jens Valbjørn Stavnsbjerg, journalist

(jvs@fwatch.dk) Tlf.: 6016 0880

Jens Valbjørn Stavnsbjerg, født i juni 1992, bærer titlen Candidatus Kommunikationis via en kandidatgrad i dansk og journalistik fra Roskilde Universitet. Jens har tidligere arbejdet som medieanalytiker ved Infomedia, var i praktik på Politiken, hvor han efterfølgende var fast skriver for Debatredaktionen. Jens var også et kort smut forbi Altinget som redaktionsassistent. På Watch Medier har Jens været på Energi-, Finans- og nu FødevareWatch.Teknisk support

Tlf: 70 777 443
support@infowatch.dk


Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:
debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte FødevareWatch:
fodevarewatch@infowatch.dk
Tlf. 70 777 443


Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com