FødevareWatch

Kagefabrik jonglerer med afgifter for 12 mio om året

Halløj i bageriet: Kageproducenten Bisca på Møn bruger enorme ressourcer på at håndtere forskellige afgifter.

At styre afgiftsjunglen koster tid og masser af kræfter, siger økonomidirektør i Bisca, Michael Møller Jensen. | Foto: Kaare Smith/Jyllands-Posten

Man skal være lidt af en afgiftsjonglør for at producere kager i Danmark. I hvert fald når det gælder industriel produktion som hos kageproducenten Bisca på Møn, hvis mest kendte varemærke er Karen Volf.

Bisca betaler grønne afgifter, men det er især chokolade- og sukkerafgifterne, der giver anledning til bøvl, fortæller økonomidirektør Michael Møller Jensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier