Jysk chokolademand: Halvér vores afgift over to år

Politikerne aner ikke, hvad det betyder for hverdagen i Aalborg Chokoladen, når de lader afgiften stige hvert år, siger direktør. Han mener, at der længere mellem Nordjylland og København, end kortet viser.
John Aslak Jensen er uddannet tjener og kok. Han har tidligere arbejdet i køkkenet Svinkløv Badehotel og Brøndum Badehotel. | Foto: Presse/Aalborg Chokoladen
John Aslak Jensen er uddannet tjener og kok. Han har tidligere arbejdet i køkkenet Svinkløv Badehotel og Brøndum Badehotel. | Foto: Presse/Aalborg Chokoladen

Aalborg Chokoladen er på kort tid vokset fra at være en undseelig fabrik til et velkendt varemærke i det nordjyske, hvor virksomheden er kendt for sin kvalitet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også