FødevareWatch

Jysk chokolademand: Halvér vores afgift over to år

Politikerne aner ikke, hvad det betyder for hverdagen i Aalborg Chokoladen, når de lader afgiften stige hvert år, siger direktør. Han mener, at der længere mellem Nordjylland og København, end kortet viser.

John Aslak Jensen er uddannet tjener og kok. Han har tidligere arbejdet i køkkenet Svinkløv Badehotel og Brøndum Badehotel. | Foto: Presse/Aalborg Chokoladen

Aalborg Chokoladen er på kort tid vokset fra at være en undseelig fabrik til et velkendt varemærke i det nordjyske, hvor virksomheden er kendt for sin kvalitet.

Men den høje chokoladeafgift, der er steget støt det seneste årti, afholder ejer og direktør John Aslak Jensen fra at få det meste ud fremgangen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier