FødevareWatch

Restauranterne rydder bordet - her er der skabt flest job under krisen

Siden finanskrisens udbrud har hotel- og restaurationsbranchen skabt 10.000 ekstra job herhjemme og topper listen. Det skyldes ikke mindst Noma-effekten.

Restaurant Flammen med Elias Tychsen i spidsen er det bedste eksempel på branchens succes. Siden 2009 har buffetkæden åbnet 10 spisesteder i Danmark - senest på H.C. Andersens Boulevard i København. Foto: Jens Henrik Daugaard | Foto: Jens Henrik Daugaard

Hvis det føles som om, at der snart ligger et spisested på hvert eneste gadehjørne, så er der ikke noget at sige til det. For ingen anden privat sektor har skabt så mange arbejdspladser under krisen som hotel- og restaurationsbranchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier