FødevareWatch

Restaurant-stiftere tjener 30 mio på store bøffer

Jensen's Bøfhus og Bones er blevet overhalet indenom på indtjeningen af den fremadstormende bøfkæde Flammen, der i de seneste to år har landet mere end 36 mio. kr.

Foto: MARTIN SLOTTEMO LYNGSTAD/POLFOTO/ARKIV

Siden 2009 er det gået stærkt for restaurantkonceptet Flammen, der i denne måned åbner landets tiende restaurant tæt på Tivoli i København.

Ifølge Børsen har iværksætterfamilien Rosenfeldt Sunddal alene i 2013 og 2014 trukket 30 mio. kr. ud af holdingselskabet Rosenfeldt Sunddal Holding Aps, som landet bundlinjer på henholdsvis 18,4 og 18,5 mio. kr. Holdingselskabets ejerkreds består af forældreparret Ketty og Flemming, der gennem FRS 2012 Holding Aps ejer 33,3 pct., og de to børn Kristina og Martin, der også hver ejer en tredjedel. Virksomheden ledes til daglig af Elias Tychsen.

I kontrast til Flammens gode indtjening tabte Jensen's Bøfhus i 2012 og 2013 i alt 4,1 mio. kr. ud af en omsætning på over en milliard, mens bøfkæden Bone's over de seneste to regnskabsår samlet har tjent 18,3 mio. kr.

Jensen's Bøfhus får et sjældent underskud

Jensen-selskab finder nøglen til vækst i eksport

Restauranter er største jobskaber under krisen

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier