FødevareWatch

Jensen's Bøfhus får et sjældent underskud

Koncernen bag restaurantkæden kommer ud af 2013 med et underskud på 14,7 mio. kr. Årsagen er mindre salg og åbninger af nye restauranter.

Foto: Joachim Adrian

Jensen’s Bøfhus har de seneste par dage været udsat for en mindre mediestorm efter, at restaurantkæden vandt en retssag over Jensens Fiskerestaurant om retten til at bruge det velkendte efternavn.

Men virksomheden er ikke kun i problemer på de sociale medier ­- forretningen halter også efter flere år med omsætningsvækst og stabile overskud.

Det skriver Berlingske.

Således kom Jensen’s Food Group ud af 2013 med et underskud på 14,7 mio. kr. før skat mod et overskud på 10,7 mio. kr. i 2012, mens nettoomsætningen faldt fra 943 mio. kr. til 926 mio. kr. i samme periode.

Det skuffende resultat skyldes lavere salg og åbninger og lukninger af en række restauranter.

”Vi har lukket tre restauranter i henholdsvis Aalborg, Odense (Franck A) og Herning. Samtidig er der åbnet fire nye restauranter i Frölunda i Sverige, Esbjerg, Odense og Aalborg. Omkostningerne til nyåbninger og lukninger er udgiftsført i 2013, og dette har påvirket årets resultat markant,” skriver ledelsen i årsregnskabet.

Jensen-selskab finder nøglen til vækst i eksport

McDonald's: Burgersalget svækket af kinesisk kødskandale

Restauranter er største jobskaber under krisen

 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier