FødevareWatch

Sønderjysk restaurantsucces trodser enhver logik

Om få dage åbner Restaurant Flammen sit 10. spisested takket være en indtjening, der får konkurrenternes regnskaber til at ligne kedelig kødsovs. Her er historien om en sønderjysk krofamilie og en ung maskinmester, der har opnået en ualmindelig og ulogisk succes.

Foto: Jens Henrik Daugaard

Haderslevvej i Kolding ligner overhovedet ikke H.C. Andersens Boulevard i København.

Her er ingen høje bygninger, ingen rådhusklokker, ingen tivoliskrig, ingen neonlys og ingen unge fyre, der brænder benzin af med sædet tilbage, vinduet ned, volumen op og sommerluften ind a la Nik & Jay.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier