FødevareWatch

Jyske Bone's satser på København

Med en ambition om at åbne fem-seks restauranter i de kommende to-tre år i det københavnske, bryder Herning-stifterne af restaurantkæden Bone's med 25 års jysk fokus.

Foto: CHRISTIAN KLINDT SØLBECK/POLFOTO/ARKIV

Restaurantkæder som Mash, Retour og Hereford Beefstouw kan se frem til skarp konkurrence i det københavnske marked for gode bøffer. Inden for kort tid åbner den fremadstormende sønderjyske kæde Flammen sin første restaurant i København, og nu melder Herning-konceptet Bone's sig også ind i kampen om hovedstadens bøfelskere.

Det skriver Børsen.

Bone's, der ejes af stifterne Kristian Kaasgaard, John Henriksen og Tom Sørensen samt Jan Laursen, der købte sig ind i 2009 har i dag 20 restauranter i Danmark og Grønland, men efter i Danmark alene at have fokuseret på det jyske siden starten i 1990, er der nu nye bøffer på panden.

"Vi er stort set færdige med jyske provinsbyer i den størrelse, der kan bære en Bone's, så nu tager vi hul på København," siger Jan Laursen, der for et par uger siden åbnede en filial i Valby og i oktober åbner endnu en filial i Herlev.

A Hereford Beefstouw og Mash løber stærkt i udlandet

Restaurant-stiftere tjener 30 mio på store bøffer

Her står den på rødvin, bøffer og hørmede vittigheder

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier