Restaurantkæder som Mash, Retour og Hereford Beefstouw kan se frem til skarp konkurrence i det københavnske marked for gode bøffer. Inden for kort tid åbner den fremadstormende sønderjyske kæde Flammen sin første restaurant i København, og nu melder Herning-konceptet Bone's sig også ind i kampen om hovedstadens bøfelskere.
Det skriver Børsen.
Bone's, der ejes af stifterne Kristian Kaasgaard, John Henriksen og Tom Sørensen samt Jan Laursen, der købte sig ind i 2009 har i dag 20 restauranter i Danmark og Grønland, men efter i Danmark alene at have fokuseret på det jyske siden starten i 1990, er der nu nye bøffer på panden.
"Vi er stort set færdige med jyske provinsbyer i den størrelse, der kan bære en Bone's, så nu tager vi hul på København," siger Jan Laursen, der for et par uger siden åbnede en filial i Valby og i oktober åbner endnu en filial i Herlev.
A Hereford Beefstouw og Mash løber stærkt i udlandet
Restaurant-stiftere tjener 30 mio på store bøffer
Her står den på rødvin, bøffer og hørmede vittigheder