FødevareWatch

Her står den på rødvin, bøffer og hørmede vittigheder

Mænd: Madlavningskurser for mænd bliver stadig mere populære, og kurserne bliver i stigende grad udbudt og solgt over hele landet. Det er blevet maskulint at stå i køkkenet, og aftenerne giver mændene et frirum, forklarer en forsker.

Foto: Ditte Valente/Polfoto

"Skal vi ikke bare spise direkte fra panden?" Henrik Nyborg griner og tager et sip mere fra sin rødvin, mens han nærstuderer kammuslingerne, østershattene og spinaten, der lige om lidt skal udgøre fyldet i tarteletterne.

"Du kan sgu selv få én på panden," lyder svaret grinende tilbage fra et andet sted på kogeøen, hvor andre dele af aftenens menu snittes, hakkes, skæres og steges.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier