I april købte Lars Seier Christensen sig ind i Geranium, der på daværende tidspunkt var i alvorlige økonomiske problemer.
Sidenhen er der kommet styr på finanserne i Michelin-restauranten, og nu har investeringen givet Saxo Bank-chefen appetit på mere.
Børsen skriver torsdag, at milliardæren overvejer at smide flere penge i dansk gastronomi, hvor han ser et stort potentiale for udvikling.
"Jeg kan sagtens forestille mig, at Geranium ikke er min sidste investering inden for den her branche. Jeg synes, der er mange ting, som man kan forbedre i restauranterne, men måske er der ikke lige penge til det de fleste steder. Det kan måske være, at jeg har det," siger Lars Seier Christensen til avisen.
I det hele taget har restaurationsbranchen en stor plads i bankchefens hjerte. I sine unge dag arbejdede han som chefkok på den mexicanske restaurant Chicos Cantina i København, mens han også har ejet en bar i Spanien.
Dansk gastronomi har bestået økonomieksamen
Lars Seier har købt to-stjernet Michelin-restaurant
Her er de danske Michelin-restauranter