FødevareWatch

Lars Seier har appetit på flere investeringer

Lars Seier Christensen, ejer og direktør i Saxo Bank, åbner for at investere flere penge i den danske restaurationsbranche efter, at han tidligere på året købte sig ind i Geranium.

Lars Seier Christensen, ejer og topchef i Saxo Bank, købte sig ind i Geranium i april. | Foto: MARTIN KURT HAGLUND

I april købte Lars Seier Christensen sig ind i Geranium, der på daværende tidspunkt var i alvorlige økonomiske problemer.

Sidenhen er der kommet styr på finanserne i Michelin-restauranten, og nu har investeringen givet Saxo Bank-chefen appetit på mere.

Børsen skriver torsdag, at milliardæren overvejer at smide flere penge i dansk gastronomi, hvor han ser et stort potentiale for udvikling.

"Jeg kan sagtens forestille mig, at Geranium ikke er min sidste investering inden for den her branche. Jeg synes, der er mange ting, som man kan forbedre i restauranterne, men måske er der ikke lige penge til det de fleste steder. Det kan måske være, at jeg har det," siger Lars Seier Christensen til avisen.

I det hele taget har restaurationsbranchen en stor plads i bankchefens hjerte. I sine unge dag arbejdede han som chefkok på den mexicanske restaurant Chicos Cantina i København, mens han også har ejet en bar i Spanien.

Dansk gastronomi har bestået økonomieksamen

Lars Seier har købt to-stjernet Michelin-restaurant

Her er de danske Michelin-restauranter

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier