FødevareWatch

Johan Bülow: Sukkerafgiften bremser min virksomhed

Han er kåret som årets leder i 2013 og årets iværksætter i 2014. Han er ung, succesrig og super ambitiøs. Og så betaler han 8 mio. kr. om året i sukkerafgifter. Johan Bülow skyder med skarpt mod en afgift, som ifølge ham, er uden mening.

Foto: Niels Hougaard/Ritzau

Man vænner sig hurtigt til duften, siger de ansatte. Det er egentlig synd, for den forkæler i den grad næseborene, når man bevæger sig rundt hos Lakrids by Bülow i Hvidovre.

"Det er en kombination af lidt brændt sukker, måske lidt salt og chokolade," siger stifteren Johan Bülow, mens hans nærmest smager på luften og gnider fingrene ligesom for at fornemme nuancerne i duften.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier