FødevareWatch

Den danske café- og restaurantindustri blomstrer

Det er gode tider for café- og restaurantindustrien i Danmark. Sommeren har budt på en række nyheder om udvidelser, investeringer og nyansættelser fra flere aktører. Læs mere her.

Foto: Colourbox

Sommeren går på hæld og FødevareWatch er tilbage på fuld kraft med to daglige nyhedsbreve. Hele juli måned har vi dog fulgt de vigtigste begivenheder i ind- og udland og udsendt et enkelt nyhedsbrev dagligt.

Vi giver her overblikket over en sommer, der bød på en lang række positive nyheder fra den danske café- og restaurantindustri, der ser ud til at være inde i en rigtig god periode.

Claus Meyer er rykket til New York med en storstilet satsning, der ifølge hovedpersonens eget udsagn har ligeså stor risiko for at fejle, som der chance for succes. Samtidig har Noma rykket teltpælene op for at åbne en pop-up-restaurant i Sydney, som vil være åben i ti uger.

Meyer om New York-projekt: "Alt kan gå galt"

Noma lukker i København i ti uger

Madklubben gik på udkig efter en ny direktør, mens Cofoco gik på jagt efter frisk kapital, der skal hjælpe kæden med planer om en udvidelse til Jylland.

Madklubben leder efter ny direktør

Kendt restaurantkæde søger kapital

Stifteren af den succesrige bager- og konditorkæde Lagkagehuset, Ole Schielder Kristoffersen, trådte ud af virksomhedens direktion for i stedet at kunne hellige sig den internationale ekspansion, mens Just Eat nyder stor succes på børsen i London.

Lagkagehusets stifter træder tilbage

Just Eat har gang i forretningen

Samlet set kan sektoren glæde sig over, at man har fået styr på den økonomiske styring af selskaberne, ligesom hotel- og restaurationsbranchen kan bryste sig af, at være den sektor, der skabte flest jobs under finanskrisen.

Danske kæderestauranter buldrer frem

Dansk gastronomi har bestået økonomieksamen

Restauranterne rydder bordet - her er der skabt flest job under krisen

Fremstormende pizzakæde indsætter direktør

Arla indgår samarbejde med kendt juicekæde

Lars Seier har appetit på flere investeringer

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier