Sommeren går på hæld og FødevareWatch er tilbage på fuld kraft med to daglige nyhedsbreve. Hele juli måned har vi dog fulgt de vigtigste begivenheder i ind- og udland og udsendt et enkelt nyhedsbrev dagligt.
Vi giver her overblikket over en sommer, der bød på en lang række positive nyheder fra den danske café- og restaurantindustri, der ser ud til at være inde i en rigtig god periode.
Claus Meyer er rykket til New York med en storstilet satsning, der ifølge hovedpersonens eget udsagn har ligeså stor risiko for at fejle, som der chance for succes. Samtidig har Noma rykket teltpælene op for at åbne en pop-up-restaurant i Sydney, som vil være åben i ti uger.
Meyer om New York-projekt: "Alt kan gå galt"
Noma lukker i København i ti uger
Madklubben gik på udkig efter en ny direktør, mens Cofoco gik på jagt efter frisk kapital, der skal hjælpe kæden med planer om en udvidelse til Jylland.
Madklubben leder efter ny direktør
Kendt restaurantkæde søger kapital
Stifteren af den succesrige bager- og konditorkæde Lagkagehuset, Ole Schielder Kristoffersen, trådte ud af virksomhedens direktion for i stedet at kunne hellige sig den internationale ekspansion, mens Just Eat nyder stor succes på børsen i London.
Lagkagehusets stifter træder tilbage
Just Eat har gang i forretningen
Samlet set kan sektoren glæde sig over, at man har fået styr på den økonomiske styring af selskaberne, ligesom hotel- og restaurationsbranchen kan bryste sig af, at være den sektor, der skabte flest jobs under finanskrisen.
Danske kæderestauranter buldrer frem
Dansk gastronomi har bestået økonomieksamen
Restauranterne rydder bordet - her er der skabt flest job under krisen
Fremstormende pizzakæde indsætter direktør
Arla indgår samarbejde med kendt juicekæde
Lars Seier har appetit på flere investeringer