FødevareWatch

Meyer om New York-projekt: "Alt kan gå galt"

Claus Meyer satser stort på sit projekt i New York, hvor risikoen for fiasko er ligeså stor som gevinsten ved en succes. Det skræmmer ham dog ikke mere end, at han satser en stor del af sine egne penge.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Når sommerferien er slut, rejser Claus Meyer med familien til New York for at starte sit ambitiøse projekt på Grand Central Station.

Her åbner han både en restaurant og et gigantisk madmarked, der har 250 ansatte og strækker sig over 1.400 kvadratmeter på den ikoniske togstation i hjertet af Manhattan.

Den entreprenante kok har skudt cirka 15 mio. kr. i projektet – penge han har grebet i egen lomme og risikerer at miste, hvis tingene går galt, fortæller han i et ærligt interview med Børsen Weekend.

"Alt. Alt kan gå galt, når du starter en restaurant af den størrelse. Bare en enkelt dårlig anmeldelse i begyndelsen kan sende dig ud på sidespor, og så er konkurrencen i New York jo i øvrigt helt sindssyg. Oven i købet er der ved at blive bygget en kæmpe food hall bare 500 meter borte, og hvad nu hvis den præcise beliggenhed på Grand Central ikke er den rigtige," siger Claus Meyer til avisen.

Han understreger dog, at han først og fremmest ser muligheder i projektet, der koster omkring 100 mio. kr., og som han selv ejer, men hvor Løgismose-Meyer har forkøbsret om seks år.

Meyer vil sætte danske varer på amerikanske detailhylder

Meyers henter ny direktør i Københavns Lufthavn

Meyers imperium leverer millionunderskud

Løgismose-restauranter har bourgognerødt millionminus

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier