FødevareWatch

Fremstormende pizzakæde indsætter direktør

Restaurantkæden Gorm's Pizza har stor medvind, og efter længere tids søgen har ejerkredsen bag hentet en adm. direktør ind.

Siden starten i 2008 har der været god fart på kokken Gorm Wiswehs pizzaprojekt. Efter åbningen af en række restauranter i København og omegn er kæden også tilstede i Japan, og ekspansionerne har betydet, at der ifølge ejerkredsen bag er blevet brug for en overordnet direktør.

Valget er ifølge Børsen faldet på 37-årige Anders Kjørup, der kommer fra en position som kommerciel dirketør i it-virksomheden Shopbox, og før det var han i mange år i TDC.

"Gorm's Pizza er et fantastisk brand med nogle fantastiske produkter og dygtige medarbejdere. Men det er en forretning, som er vokset fra nul til 100 på rekordtid, uden at organisationen er fulgt med. Det bliver vi nødt til at have på plads, hvis Gorm's skal forblive en solid og bæredygtig forretning," siger Anders Kjørup ifølge avisen.

Gourmetpizzakæde mangler leder

Pizzakæde får stort dansk underskud

Dansk fastfood-kæde åbner for online-bestilling

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier