Madklubben leder efter ny direktør

Den københavnske restaurantkæde leder efter en direktør, der kan føre ejer Anders Aagaards ideer ud i livet. Personen behøver ikke at have erfaring fra branchen, men der er dog et helt særligt krav.
Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben, leder efter sin egen afløser. | Foto: Peter Klint / Ritzau Scanpix
Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben, leder efter sin egen afløser. | Foto: Peter Klint / Ritzau Scanpix

Madklubben er en af de mest populære restaurantkæder i København, hvor den driver otte spisesteder og snart har flere på vej.

Den store succes har imidlertid lagt pres på organisationen, og derfor søger stifter og ejer Anders Aagaard nu en direktør, der kan sig af den daglige drift og føre hans ideer ud i livet.

Personen behøver ikke at have erfaring fra branchen, men der er dog ét særligt krav, fortæller han til Finans.

"Jeg leder efter en, der har nogle ordentlige nosser, M/K, som kan finde ud af at arbejde sammen med mig. Jeg kan godt fylde meget i et rum. Det skal være en, der ikke er bange for at sige 'hold nu kæft Anders, lad os lige få jordforbindelse igen'," siger han til mediet.

Anders Aagaard startede Madklubben for otte år siden, da han forlod konkurrenten Cofoco. Siden da har kæden etableret sig som et fyrtårn i bølgen af københavnske restauranter, der serverer kvalitet til en pris, hvor de fleste kan være med.

Madklubben præsenterede sidste år et overskud på 7,7 mio. kr., mens egenkapitalen lyder på 31 mio. kr. Det er samtidig planen at udvide konceptet til resten af landet, hvor man har kig på de større købstæder som Aarhus, Aalborg og Odense.

Kendt restaurantkæde søger kapital

Dansk gastronomi har bestået økonomieksamen

Lars Seier har appetit på flere investeringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også