FødevareWatch

Kendt restaurantkæde søger kapital

Gourmet-kæden Cofoco har store planer om at åbne restauranter i Jylland og søger derfor eksterne investorer.

Foto: Linda Johansen

Gourmetkæden Cofoco har store planer om at åbne flere restauranter - men der skal kapital til.

Torben Klitbo, der står bag Cofoco med 14 restauranter, 8 takeaways og et større produktionskøkken, har planer om at åbne 10-15 restauranter under det såkaldte Italy-koncept rundet omkring i landet i løbet af de næste år.

Indtil for at par år siden kørte Torben Klitbo parløb med Christian Lytje, som trak sig ud, hvorefter de to eksterne investorer Thomas Rudbeck og August Lund blev en del af ejerkredsen. Nu overvejer ejerne om der skal flere investorer ind, skriver Politiken.

"Vi er nu i gang med en intern proces med at få det hele lagt sammen igen, og i den forbindelse kigger vi også på, om vi skal få flere investorer ind på en del af forretningen, så vi kan ekspandere hurtigere. Lige nu fokuserer vi på at komme bredere ud i landet, men vi har da også kig på udlandet," siger han til avisen og understreger, at man er i dialog med mange, og at man holder alle muligheder åbne.

Kendt restaurantkæde vil ud i resten af DK

Sticks'n'Sushi-chef: Den hårde tone påvirker vores ansatte

Just Eat satser australsk for 4,5 mia

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier