FødevareWatch

Kendt restaurantkæde søger kapital

Gourmet-kæden Cofoco har store planer om at åbne restauranter i Jylland og søger derfor eksterne investorer.

Foto: Linda Johansen

Gourmetkæden Cofoco har store planer om at åbne flere restauranter - men der skal kapital til.

Torben Klitbo, der står bag Cofoco med 14 restauranter, 8 takeaways og et større produktionskøkken, har planer om at åbne 10-15 restauranter under det såkaldte Italy-koncept rundet omkring i landet i løbet af de næste år.

Indtil for at par år siden kørte Torben Klitbo parløb med Christian Lytje, som trak sig ud, hvorefter de to eksterne investorer Thomas Rudbeck og August Lund blev en del af ejerkredsen. Nu overvejer ejerne om der skal flere investorer ind, skriver Politiken.

"Vi er nu i gang med en intern proces med at få det hele lagt sammen igen, og i den forbindelse kigger vi også på, om vi skal få flere investorer ind på en del af forretningen, så vi kan ekspandere hurtigere. Lige nu fokuserer vi på at komme bredere ud i landet, men vi har da også kig på udlandet," siger han til avisen og understreger, at man er i dialog med mange, og at man holder alle muligheder åbne.

Kendt restaurantkæde vil ud i resten af DK

Sticks'n'Sushi-chef: Den hårde tone påvirker vores ansatte

Just Eat satser australsk for 4,5 mia

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier