FødevareWatch

Danske kæderestauranter buldrer frem

En række danske restaurantkæder har smidt beskedenheden over bord og satser på at brede sig ud over både by, land og kontinent.

Foto: Linda Johansen

Mens det for de ypperste gourmetrestauranter gælder om at holde tungen lige i munden, når økonomien skal balanceres, så er de danske kæderestauranter som f.eks. Sticks'n'sushi, Joe & the Juice og Mash i gang med at slå langt større brød op.

F.eks. Sticks'n'sushi, der i sit seneste regnskab for første gang krydsede en kvart mia. kr. i omsætning og satser på at udvide forretningen i London, hvor man allerede har åbnet fire filialer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Hastighed og lokale produkter skal give Gorillas succes på det danske marked

INTERVIEW: Fredag varslede tyske Gorillas sit indtog på markedet for levering af dagligvarer i Danmark. I et interview med FødevareWatch sætter selskabets nordiske chef ord på ambitionerne, som ikke går på at kapre markedsandele – og er mere optaget af "revolutionere forbrugeres traditionelle fødevareindkøb".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier