FødevareWatch

Danske kæderestauranter buldrer frem

En række danske restaurantkæder har smidt beskedenheden over bord og satser på at brede sig ud over både by, land og kontinent.

Foto: Linda Johansen

Mens det for de ypperste gourmetrestauranter gælder om at holde tungen lige i munden, når økonomien skal balanceres, så er de danske kæderestauranter som f.eks. Sticks'n'sushi, Joe & the Juice og Mash i gang med at slå langt større brød op.

F.eks. Sticks'n'sushi, der i sit seneste regnskab for første gang krydsede en kvart mia. kr. i omsætning og satser på at udvide forretningen i London, hvor man allerede har åbnet fire filialer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier