Danske kæderestauranter buldrer frem

En række danske restaurantkæder har smidt beskedenheden over bord og satser på at brede sig ud over både by, land og kontinent.
Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen
AF JACOB BREJNEBØL KNUDSEN

Mens det for de ypperste gourmetrestauranter gælder om at holde tungen lige i munden, når økonomien skal balanceres, så er de danske kæderestauranter som f.eks. Sticks'n'sushi, Joe & the Juice og Mash i gang med at slå langt større brød op.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også