Dansk vinproduktion er tredoblet på få år

Produktionen er fortsat lille i internationalt perspektiv, men der er vækst i vindyrkningen herhjemme, viser nye tal.
Foto: Benjamin Krog/Ritzau Scanpix
Foto: Benjamin Krog/Ritzau Scanpix

Sammenlignet med de store vinlande længere sydpå er Danmark fortsat en miniput. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Salget af økologiske fødevarer til foodservice steg med 13 pct. i 2023 i forhold til 2022. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix.

    Salg af økologiske varer vokser i foodservice

    For abonnenter

    Læs også