Jysk bryghus lader chefen gå

Bestyrelsen i Viborg Bryghus, der i det seneste år har ndledt arbejdet med at opføre nyt bryghus og hjemtage sin ølbrygning til byen, opsiger direktøren og indleder jagten på en ny.
Foto: Mads Nissen/STF
Foto: Mads Nissen/STF

Der skal nye kræfter til et nyt bryggeri.

Under den overskrift har Viborg Bryghus-bestyrelsen i en meddelelse til bryggeriets anpartshavere valgt at opsige samarbejdet med nuværende bryghus-direktør Kasper Nielsen, der har stået i spidsen for bryggeriet siden 2019.

Anledningen til opsigelsen er ifølge meddelelsen, at Viborg Bryghus er på vej til et helt nyt, større og mere effektivt bryggeri så al ølbrygning i fremtiden kan ske i Viborg. Det kræver nye kræfter på direktørposten, hedder det.

"Det kommende nye Viborg Bryghus kræver nye og andre kompetencer i organisationen, ikke mindst på den vigtige direktørpost hvor stærke kompetencer indenfor streng planlægning og struktur og opfølgning skal være centrale," skriver bestyrelsen anført af Mikael Møller.

Sidste sommer igangsatte Viborg Bryghus en proces, hvor man efter en investering til anslået 4 mio. kr. ville hjemtage den ølproduktion, som for 80 pct. vedkommende i dag bliver klaret på Thisted Bryghus.

Endnu er man i den indledende fase med opførelsen af det nye bryggeriet, og det første spadestik er endnu ikke foretaget.

"Vi vil gerne takke Kasper for hans store indsats for Viborg Bryghus og også for selv gennem en udfordrende periode præget af corona, at få Bryghusets navn yderligere markeret "på landkortet" overfor mange nye spændende kunder," skriver bestyrelsen.

Processen med at finde den nye direktør skydes nu i gang.

Viborg Bryghus vil hjemtage produktion

Royal Unibrew genopliver Odin og andre gamle kendinge

Jysk bryghus angrebet af hackere

Jysk bryggeri forventer nye faciliteter i 2021 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Emmerys udvidede sidste år med nye butikker - og det er også planen for 2024, fortæller topchef Shahriar Bakhspour til FødevareWatch. | Foto: PR/Emmerys

Emmerys-direktør: "Toplinjen er rekordhøj"

For abonnenter

Læs også