FødevareWatch

Jysk bryggeri forventer nye faciliteter i 2021

Efter at have sikret den første halvanden million i finansiering forventer Viborg Bryghus at kunne slå dørene op til nye faciliteter i det kommende år.

(ILLUSTRATION / ARKIV) | Foto: Marie Ravn/JPA

Hvis alt går vel, kommer Viborg Bryghus næste år til at trække produktionen hjem og slå dørene op til et nyt bryghus.

Det fortæller bryghusdirektør Kasper Nielsen til Food-Supply og uddyber, at bryggeriet indtil videre har fundet finansiering for ca. 1,5 mio. kr. i udstedelsen af nye andelsbeviser.

Bryghusdirektøren tilføjer, at alene det kommende udstyr dog er budgetteret til ca. 4 mio. kr., men desto flere nye andelsbeviser, desto mindre skal der lånes i banken, konstaterer han.

"Vi har kig på to konkrete steder. Vi bliver meget glade, hvis vi kan komme i gang med at grave i år, og så vil der nok gå et års tid med at få det nye bryghus klar," siger Kasper Nielsen bl.a. til Food-Supply.

Kapacitetsproblemer betyder ifølge mediet, at Viborg Bryghus i dag får produceret halvdelen af sit øl hos Thisted Bryghus.

 

Mere fra FødevareWatch

Finsk drikkevarekæmpes nordiske øleventyr skal begynde i Assens

INDBLIK: Med en købsaftale på Bryggeriet Vestfyen er den finske ølkæmpe Olvi på vej ind til Danmark. Det sker med en ambition om at gøre det traditionsrige, men underskudsramte, bryggeri til en "voksende spiller" – og samtidig få sat en fod i Skandinavien.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier