FødevareWatch

'Den tykke købmand' siger farvel efter 33 år – bliver måske tv-chef

Mark Price forlader jobbet som direktør for Waitrose efter mere end tre årtier som ansat i supermarkedets ejer, John Lewis Partnership. Ifølge flere medier er han på vej mod et job i mediebranchen.

Foto: Presse/Waitrose

Mark Price, direktør i den engelske detailkæde Waitrose, siger farvel og tak efter 33 år.

Han skifter efter alt at dømme jobbet ud med en tilværelse som bestyrelsesformand for tv-kanalen Channel 4. Det skriver Sky News, der erfarer, at han er topkandidat til den ledige stilling i medievirksomheden.

Mark Price er en kendt skikkelse i den britiske detailbranche, hvor han går under kælenavnet the Chubby Grocer, hvilket kan oversættes til noget i retning af den tykke købmand.

Han har været ansat i Waitrose-ejeren John Lewis Partnership i tre årtier og været øverste ansvarlige for detailkæde ni år. Detailbossen har desuden været vicebestyrelsesformand i Channel 4 siden juli 2013, og han bliver betragtet som det oplagte valg til at afløse den nuværende formand Lord Burns.

Skulle Mark Price få jobbet, kommer han til at stå i spidsen for en storstilet privatisering af tv-kanalen til værdi af én milliard pund, skriver The Guardian.

Wal-Marts britiske lillebror sadler om for at genvinde kunder

Tesco lancerer nyt våben i britisk priskrig

Lidl vil have fingre i arabiske prinser og oligarker

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier