FødevareWatch

Aldi: Vækstplan skal skabe 35.000 job

Discountkoncernen Aldi forventer, at en aggressiv vækstplan, der skal føre til i alt 1.000 butikker i Storbritannien i 2021, samtidig vil skabe 35.000 nye arbejdspladser i landet.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Aldi buldrer frem i Storbritannien, hvilket lægger et enormt pres på landets traditionelle detailkæder, og den tyske discountgigant har tidligere meldt ud, at man forventer at fordoble antallet af supermarkeder i landet til i alt 1.000 over de næste 7 år.

Og nu oplyser den tyske koncern, at den aggressive vækstplan samtidig vil åbne op for hele 35.000 nye arbejdspladser i koncernens butikker. Det skriver det britiske detailmedie The Grocer.

Planerne blev ifølge mediet bekræftet i starten af denne uge, da den britiske Premierminister David Cameron besøgte Aldis britiske hovedkvarter i Warwickshire. Her blev det også annonceret, at koncernen har afsat 600 mio. pund til de mange butiksåbninger.

”Vores ekspansionsplaner betyder, at vi kan betjene endnu flere kunder og sikre, at der er en Aldi-butik i kørselsafstand fra alle folk lige meget hvor i landet, de bor. Vi slår dørene op på tværs af Storbritannien og gør det dermed lettere for folk at handle og spare penge hos os,” udtaler Matthew Barnes, der er én af de to direktører i spidsen for Aldis forretning i Storbritannien, ifølge The Grocer.

Aldi vil fordoble antallet af britiske butikker

Aldis britiske offensiv ruller videre

Aldi nægter at tabe discountkrigen

Netto vil slås hårdere med tyske discountkæder

Netto i britisk comeback: Nu med wienerbrød og karrysild

Topchef: "Vi kan begynde forfra i England"

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier