FødevareWatch

Topchef: "Vi kan begynde forfra i England"

Topchef i Dansk Supermarked Per Bank har ambitioner om at brede discountkæden Netto ud i endnu flere lande i Europa. Netto åbner i dag en butik i Leeds.

Det britiske discountmarked vokser, giver Per Bank som grund til, at kæden nu genindtager England med en butik i Leeds. | Foto: PR/Netto

LEEDS:

Netto-kæden skal vokse – og gerne hurtigt. Dansk Supermarkeds topchef Per Banks mål efter etableringen i Storbritannien at jagte flere nye markeder til discountkæden. Netto har allerede 1.290 discountbutikker i Danmark, Tyskland, Polen og Sverige – og nu kommer England til. Målet er at fordoble omsætningen i Netto International, som står for de godt 850 discountbutikker uden for Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier