FødevareWatch

Nu lander Coca-Cola Life i Danmark

Efter i længere tid at have været til salg i blandt andet Sverige, er Coca-Cola nu også klar med deres stevia-drik i Danmark.

Har man kigget efter på hylderne i velassorterede danske supermarkeder og kiosker har man sikkert set den før, men nu lancerer Coca-Cola officielt deres grønne stevia-drik Coca-Cola Life i Danmark.

Det meddeler koncernen i en pressemeddelelse.

Kalorieindholdet er ifølge producenten 35 pct. lavere end i en almindelig cola, og den skal fungere som alternativ til de helt sukkerfrie læskedrikke.

”Det er første gang, vi har anvendt steviaekstrakt til at søde en af vores colaer. Med Coca-Cola life har vi udviklet en velsmagende cola, men med 35 % mindre sukker og 35 % færre kalorier. Vores nyhed er blevet vel modtaget i de lande, der har lanceret. Vi har i udviklingen bestræbt os på at imødekomme de høje krav forbrugerne har til vores produkter. Vi er stolte af resultatet og glæder os til, den lander i de danske butikker”, fortæller Charlotte van Burleigh, Country Manager for Coca-Cola Danmark.

Den grønne flaske indeholder steviaekstrakt, som udvindes af blade fra steviaplanten. Den er i familie med krysantemum og oprindeligt fra Paraguay, men dyrkes i dag både i Afrika, Asien og Sydamerika. Sødemidler, der fremstilles af steviaplanten, er hele 200 gange sødere end sukker, men indeholder modsat sukker ingen kalorier.

Coca-Cola Life kan fås i alle butikker i Danmark fra d. 1. januar 2016 og er tilgængelig i 0,25L glasflaske, 0,33L dåse, 0,5L og 1,5L plastflasker og bliver fremstillet af Carlsberg Danmark i Fredericia, oplyser Coca-Cola.

PepsiCo klar med stevia-cola

Sverige bliver frontløber for ny Coca-Cola-satsning

Coca Cola lancerer en grøn cola

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier