Nu lander Coca-Cola Life i Danmark

Efter i længere tid at have været til salg i blandt andet Sverige, er Coca-Cola nu også klar med deres stevia-drik i Danmark.

Har man kigget efter på hylderne i velassorterede danske supermarkeder og kiosker har man sikkert set den før, men nu lancerer Coca-Cola officielt deres grønne stevia-drik Coca-Cola Life i Danmark.

Det meddeler koncernen i en pressemeddelelse.

Kalorieindholdet er ifølge producenten 35 pct. lavere end i en almindelig cola, og den skal fungere som alternativ til de helt sukkerfrie læskedrikke.

”Det er første gang, vi har anvendt steviaekstrakt til at søde en af vores colaer. Med Coca-Cola life har vi udviklet en velsmagende cola, men med 35 % mindre sukker og 35 % færre kalorier. Vores nyhed er blevet vel modtaget i de lande, der har lanceret. Vi har i udviklingen bestræbt os på at imødekomme de høje krav forbrugerne har til vores produkter. Vi er stolte af resultatet og glæder os til, den lander i de danske butikker”, fortæller Charlotte van Burleigh, Country Manager for Coca-Cola Danmark.

Den grønne flaske indeholder steviaekstrakt, som udvindes af blade fra steviaplanten. Den er i familie med krysantemum og oprindeligt fra Paraguay, men dyrkes i dag både i Afrika, Asien og Sydamerika. Sødemidler, der fremstilles af steviaplanten, er hele 200 gange sødere end sukker, men indeholder modsat sukker ingen kalorier.

Coca-Cola Life kan fås i alle butikker i Danmark fra d. 1. januar 2016 og er tilgængelig i 0,25L glasflaske, 0,33L dåse, 0,5L og 1,5L plastflasker og bliver fremstillet af Carlsberg Danmark i Fredericia, oplyser Coca-Cola.

PepsiCo klar med stevia-cola

Sverige bliver frontløber for ny Coca-Cola-satsning

Coca Cola lancerer en grøn cola

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også