FødevareWatch

Sverige bliver frontløber for ny Coca-Cola-satsning

Vores svenske naboer bliver blandt de første i Europa, som får glæde af Coca-Colas nye grønne cola, afslører sodavandsgiganten.

Den nye grønne cola, der går under navnet Coca-Cola life, vil komme på hylderne i Sverige senere på året.

Det oplyser Coca-Cola i en pressemeddelelse.

Dermed bliver Sverige blandt de to første lande i Europa, der kan præsentere den nye cola, sammen med Storbritannien.

Coca-Cola life er sødet med en blanding af sukker og det naturlige sødemiddel stevia, og ifølge selskabet indeholder den en tredjedel mindre sukker og kalorier end en almindelig cola, mens den ikke gør brug af kunstige sødemidler ligesom de såkaldte light- og zero-produkter.

Den nye grønne cola skal produceres til det svenske marked af Coca-Cola Enterprises Sweden i Stockholm-forstaden Jordbro. Den svenske afdeling har allerede taget steviaplanten i brug som sødemiddel i sin vitaminvand Glaceau.

Coca Cola lancerer en grøn cola

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier