Filmstjerne-bror opkalder søn efter øl – og scorer gratis årsforbrug

Det amerikanske bryggeriselskab MillerCoors stod klar med et årsforbrug af sit flagskibsprodukt, efter man fik nys om en filmstjernes brors noget specielle navngivning af sin søn.
Foto: SABMiller/ PR
Foto: SABMiller/ PR

Der er ikke grænser for, hvad man kan kalde sine børn nu om dage – i hvert fald når der er tale om den officielle navngivning.

Amerikanske Rooster McConaugheys nu ni-årige søn må dog alligevel være højt oppe på listen over folk med de mest bemærkelsesværdige navne. Han er nemlig døbt Miller Lyte McConaughey. Og nu har farmand scoret en kærkommen gevinst på baggrund af det specielle navn.

Da den amerikanske bryggerivirksomhed MillerCoors fik nys om det specielle navn, besluttede man nemlig at give et årsforbrug af den populære øl Miller Lite til ophavsmanden til barnet med samme navn. Det skriver flere amerikanske medier.

Rooster - eller Michael, som han egentlig er døbt – er i øvrigt storebror til den amerikanske film- og tv-stjerne Matthew McConaughey, der har fået noget af et comeback i de senere år med film som Dallas Buyer’s Club og Interstellar samt kult-tv-serien Bad Detective.

Selvom Rooster ikke er helt så kendt eller rig som sin lillebror, så er han dog ifølge magasinet Esquire god for flere millioner, ligesom han medvirker i et amerikansk tv-show kaldet West Texas Investors Club. Så det er ikke fordi, han desperat har brug for den venlige håndsrækning fra bryggeriselskabet.

Det er da også tvivlsomt om det pågældende ”årsforbrug” af øllen rækker for den store Miller Lite-fan. Bryggerifolkene har ifølge hjemmesiden TMZ sendt 24 kasser Miller Lite til Rooster McConaughey. Da der er 24 øl i hver kasse, svarer det til 576 øl, eller blot halvanden øl om dagen.

MillerCoors, der står for salget af Miller Lite i USA, er en joint venture mellem det amerikanske bryggeriselskab Molson Coors og britisk-baserede SabMiller, som muligvis står overfor en gigantisk fusion med sin belgisk-baserede rival Ab Inbev.

Sammenlægningen vil skabe verdens suverænt største bryggerikoncern, da de to selskaber på nuværende tidspunkt er verdens to største aktører på dette marked.

Avis: AB Inbev kan komme med bud på Sabmiller i dag

Gigantisk ølfusion kan sprænge obligationsskalaen

Bryggerifusions skæbne kan blive afgjort i USA

Gigantopkøb vil være betinget af frasalg

Sabmiller står i årtiets dilemma

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også