FødevareWatch

Efter testperiode skyder Flammen nu gang i take away-koncept

Restaurantkoncernen Flammen vil gerne have en bid af det danske takeaway-marked, og derfor ruller et nyt koncept efter testperiode ud i et par af kædens restauranter.

Foto: PR / Restaurant Flammen

De efterhånden mange buffetrestauranter i ind- og udland under Flammen-konceptet skal også være at finde på takeaway-markedet. Derfor ruller kæden i år et nyt koncept ind i sine restauranter, hvor kunderne kan få maden med hjem.

Efter en tre måneder lang testperiode, hvor man i Herning, Viborg og Esbjerg har kunnet bestille maden og tage den med hjem, er det nu planen, at konceptet skal rulles ud i København, Roskilde, Aarhus og Odense.

I første omgang åbner man for Flammen Takeaway i en restaurant i Nyropsgade i København torsdag, fremgår det af en meddelelse.

"Vi ønsker altid at give vores gæster en rigtig god oplevelse, uanset om de besøger vores restaurant eller bestiller fra vores takeaway," udtaler Piet Klein, adm. direktør i Flammen.

"Vi har fået en rigtig god modtagelse af vores takeaway-koncept rundt om i landet og derfor giver det god mening, at vi nu indfører Flammen TakeAway i København også," hedder det videre.

Fra start bliver det muligt at bestille menuer, der vil indeholde hele stege, forskelligt tilbehør og salater, som kan afhentes i restauranten. På et senere tidspunkt bliver det ifølge meddelelsen også muligt at få leveret maden.

Restaurant Flammen forventer at tilbyde takeway i alle kædens danske restauranter i løbet af 2019, har koncernen tidligere meddelt.

Markant opbremsning i antallet af nye restauranter

Kendte kokkebrødre vil åbne restaurantkæde

Randrusiansk take away-koncept vil ud i verden

Kulørt ejer holder liv i kendt restaurantkæde i Danmark

Hård kamp om kunder presser Hereford Beefstouw i rødt

Flammen vil prøve sig frem efter tilbageslag: "Vi kommer ikke til at tromle afsted"

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier