FødevareWatch

Kendte kokkebrødre vil åbne restaurantkæde

Brødreparret Koch, der har stået bag et par restauranter i Aarhus, vil udvide restaurantkonceptet Det Glade Vanvid til hele landet. Snart åbner den første restaurant uden for Aarhus, og drømmen inkluderer også udlandet.

Lasse koch (billedet) vil sammen med sin bror Mikkel udbrede konceptet Det Glade Vanvid til hele landet. | Foto: Joachim Ladefoged / Ritzau Scanpix

Lasse og Mikkel Koch, der begge er kokke og bagmænd til restaurant Koch i Aarhus, har ifølge Børsen planer om at sende restaurantkonceptet Det Glade Vanvid ud i hele landet.

Brødreparret regner med at åbne den første restaurant, hvor man vil tilbyde gourmetmad og vin ad libitum, i Randers omkring 1. november, og derefter følger andre store byer, inden man forhåbentlig også kan kigge videre ud i verden.

"Vores ultimative drøm er, at du en dag kan tage til München og se en dansk restauratør, der har skabt et koncept, der er langtidsholdbart og bæredygtigt, og hvor du får den samme, gode oplevelse, hvad enten du er i München, Aarhus eller Randers," siger Lasse Koch til Børsen.

Kokkenes Køkken indsætter tre driftschefer og rykker til Aarhus

Madklubben går i buffeten – vil konkurrere med Flammen og Dalle Valle

Aarhus åbner sit andet madmarked på to måneder

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier