Daloon-direktør skal skabe tidssvarende brand: Vil ikke være kendt for fedtet friture

Hos Daloon er den store udfordring at gøre brandet mere relevant for især yngre forbrugere. Derfor skal der nye produkter i ovnen i Nyborg. "Der er stadig et kæmpe uudnyttet potentiale," siger direktøren.
Peder Andersen, adm. direktør i Daloon fra Nyborg, hvor man har beholdt de gamle mødelokaler med bl.a. avisudklip fra gennem tiden og kinesiske artefakter. | Foto: Anine Holmelund Frandsen/Watch Medier
Peder Andersen, adm. direktør i Daloon fra Nyborg, hvor man har beholdt de gamle mødelokaler med bl.a. avisudklip fra gennem tiden og kinesiske artefakter. | Foto: Anine Holmelund Frandsen/Watch Medier

Hvis du tænker på Daloon, tænker du nok på forårsruller. Og hvis du tænker på forårsruller, tænker du nok på Daloon.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Emmerys udvidede sidste år med nye butikker - og det er også planen for 2024, fortæller topchef Shahriar Bakhspour til FødevareWatch. | Foto: PR/Emmerys

    Emmerys-direktør: "Toplinjen er rekordhøj"

    For abonnenter

    Læs også