FødevareWatch

Daloon har udvidet produktionen markant

Efter flere års stilstand har de nye hollandske Daloon-ejere fået fart på rullerne i Nyborg. Det har blandt andet betydet ansættelse af 20 nye medarbejdere.

Foto: PR

Der er kommet markant mere fart på i det østfynske, hvor fødevareproducenten Daloon har hovedsæde og produktion.

Siden hollanske Izico i 2016 købte forårsrullekoncernen er en stillestående udvikling blevet erstattet af fremgang. Det fremgik i sidste måneds regnskab for 2017.

Til Finans.dk fortæller direktør Peder Andersen tirsdag, at produktionen er blevet udvidet til treholdsskift samt i alt omkring 20 nye medarbejdere har fået arbejde.

"Vi har udvidet i Nyborg til 24 timers drift fem dage om ugen, og det er klart, at det skal vi have ordentligt etableret. Det er det, vi bruger vores kræfter på nu," siger han.

I regnskabet fremgår det, at de 5,8 pct. vækst i omsætningen i 2016 blev fulgt op af en yderligere vækst på 5 pct. i 2017.

"Væksten i omsætningen kommer primært fra en særdeles flot udvikling i salget på Daloon A/S' hovedmarked Danmark, der fremviser en omsætningsvækst på 9 pct. i forhold til 2016," hed det blandt andet fra ledelsen.

Omsætningen steg samlet til 191,6 mio. kr. fra 182, 5 mio. kr. i 2016.

På resultatfronten var 2017 et år, hvor der nederst blev lagt markant til, og samlet var årsresultatet 7,5 mio. kr. det bedste i syv år.

Dina Food vil lære danskerne at købe frosne kager i supermarkedet

Erfaringer fra Daloon holder Easyfood ude af detailhandlen

Væksten ruller fortsat i Daloon

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier