Thise vil geare virksomheden med stor udvidelse

Op mod 4000 ekstra kvadratmeter skal sørge for, at det økologiske mejeri kan fortsætte væksten i årene frem.
Poul Pedersen, direktør i Thise Mejeri. | Foto: Ritzau
Poul Pedersen, direktør i Thise Mejeri. | Foto: Ritzau

Der er planer om at udvide hos Thise Mejeri.

Det økologiske mejeri venter for tiden på, at Skive Kommune skal sige ja til et kommuneplantillæg, som vil åbne op for, at mejeriet kan inddrage yderligere tre hektar til fremtidig bebyggelse.

Sker det, kan der komme en udvidelse på op mod 4000 ekstra kvadratmeter på tale, skriver Økologisk Landsforenings brancheblad Økologi & Erhverv.

"Vi har inddraget alle mødelokaler i administrationen, og hvis en medarbejder ikke er på arbejde, kan han være sikker på, at en anden benytter arbejdspladsen. Så rammerne er ikke gode nok, og vi har længe trukket på gode medarbejderes tålmodighed,"siger den adm. direktør for Thise Mejeri, Poul Pedersen, til bladet.

Han fortæller, at det er en voksende efterspørgsel fra både Danmark og udlandet, der er forklaringen på ekspansionsplanerne.

Mejeriet investerede i starten af 2017 i et lager til vesterhavsoste, men sidste gang der blev lavet en reel tilbygning til produktionen var i 2009.

Mejeri-direktør: "Ud af milliarden kommer 20 millioner fra kød"

Thise satser på græsmælk og mælkeinnovation

"Det bedste jeg nogensinde har gjort i min madkarriere, var at sige ja til at levere private label til Irma"

Thises kinesiske eksporteventyr gav millionafkast - det skal nu fordobles

Thise har fået tilsagn på 2 mio kr gennem Coops crowdfunding

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også