Mejeri-direktør: "Ud af milliarden kommer 20 millioner fra kød"

Taget løftede sig næsten til Thise Mejeris generalforsamling i 2015, da det blev foreslået, at mælkebønderne også skulle ind i kødforretningen. Status på det første år er, at det var en succesfuld beslutning.
Foto: PR / Thise Mejeri
Foto: PR / Thise Mejeri

Det selvudnævnte "fandenivoldske" økologiske Thise Mejeri har haft et særdeles godt 2016 på mælkefronten, men også den nystartede kødproduktion har haft fremgang.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også