FødevareWatch

Mejeri-direktør: "Ud af milliarden kommer 20 millioner fra kød"

Taget løftede sig næsten til Thise Mejeris generalforsamling i 2015, da det blev foreslået, at mælkebønderne også skulle ind i kødforretningen. Status på det første år er, at det var en succesfuld beslutning.

Foto: PR / Thise Mejeri

Det selvudnævnte "fandenivoldske" økologiske Thise Mejeri har haft et særdeles godt 2016 på mælkefronten, men også den nystartede kødproduktion har haft fremgang.

Mejeriet, som er Danmarks næststørste efter Arla, besluttede i 2015 at begynde at sælge kød til Coop. Siden juli 2016 har mejeriets ca. 70 andelshavere leveret kød til detailkoncernen. Til en statussnak om de første seks måneder på kødmarkedet med den adm. direktør for Thise, Poul Pedersen, fortæller han, at det er en af de bedste beslutninger, mejeriet har truffet længe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier