FødevareWatch

Thise et skridt nærmere kødsatsning

Til sommer kan forbrugerne sætte tænderne i de økologiske kødprodukter fra Thise & Ko, som andelsmejeriets kødsatsning hedder. Nu har Thise-mejeriet fundet samarbejdspartneren, der skal tage projektet ind i næste fase.

Foto: Joachim Adrian

Med hastige skridt nærmer Thise sig halvåret for udmeldingen om, at man fra 2016 vil udvide mejeriproduktionen med en slagteriforretning, hvorigennem man vil afsætte kød fra de knap 70 andelshaveres kreaturer under brandet Thise & Ko.

Mens det endnu ikke er kommet på plads, hvor kreaturerne skal slagtes, så er det blevet den århusianske fødevarehandelsvirksomhed Tamaco med Karsten Dejbjerg i spidsen, som skal stå for Thises kødproduktion. Det skriver Foodculture.dk.

”Det er et rigtig godt match mellem Coop og Thise, der har fungeret blændende på mælkesiden. Det tror jeg, at alle kan se. Så rent forretningsmæssigt er det rigtig interessant at udvide det samarbejde til kød. Derfor var det også en rigtig god dag, da de i slutningen af foråret ringede og spurgte, om jeg ville være med i projektet,” siger Karsten Deibjerg til hjemmesiden.

Kød fra malkekøer er bedst for klimaet

Thises Coop-aftale udfordrer Friland

Thise slår sig op på kødproduktion

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier