Thise et skridt nærmere kødsatsning

Til sommer kan forbrugerne sætte tænderne i de økologiske kødprodukter fra Thise & Ko, som andelsmejeriets kødsatsning hedder. Nu har Thise-mejeriet fundet samarbejdspartneren, der skal tage projektet ind i næste fase.
Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Med hastige skridt nærmer Thise sig halvåret for udmeldingen om, at man fra 2016 vil udvide mejeriproduktionen med en slagteriforretning, hvorigennem man vil afsætte kød fra de knap 70 andelshaveres kreaturer under brandet Thise & Ko.

Mens det endnu ikke er kommet på plads, hvor kreaturerne skal slagtes, så er det blevet den århusianske fødevarehandelsvirksomhed Tamaco med Karsten Dejbjerg i spidsen, som skal stå for Thises kødproduktion. Det skriver Foodculture.dk.

”Det er et rigtig godt match mellem Coop og Thise, der har fungeret blændende på mælkesiden. Det tror jeg, at alle kan se. Så rent forretningsmæssigt er det rigtig interessant at udvide det samarbejde til kød. Derfor var det også en rigtig god dag, da de i slutningen af foråret ringede og spurgte, om jeg ville være med i projektet,” siger Karsten Deibjerg til hjemmesiden.

Kød fra malkekøer er bedst for klimaet

Thises Coop-aftale udfordrer Friland

Thise slår sig op på kødproduktion

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter