Med hastige skridt nærmer Thise sig halvåret for udmeldingen om, at man fra 2016 vil udvide mejeriproduktionen med en slagteriforretning, hvorigennem man vil afsætte kød fra de knap 70 andelshaveres kreaturer under brandet Thise & Ko.
Mens det endnu ikke er kommet på plads, hvor kreaturerne skal slagtes, så er det blevet den århusianske fødevarehandelsvirksomhed Tamaco med Karsten Dejbjerg i spidsen, som skal stå for Thises kødproduktion. Det skriver Foodculture.dk.
”Det er et rigtig godt match mellem Coop og Thise, der har fungeret blændende på mælkesiden. Det tror jeg, at alle kan se. Så rent forretningsmæssigt er det rigtig interessant at udvide det samarbejde til kød. Derfor var det også en rigtig god dag, da de i slutningen af foråret ringede og spurgte, om jeg ville være med i projektet,” siger Karsten Deibjerg til hjemmesiden.
Kød fra malkekøer er bedst for klimaet
Thises Coop-aftale udfordrer Friland
Thise slår sig op på kødproduktion