Thise satser på græsmælk og mælkeinnovation

Nøglen til succes har for økologiske Thise altid ligget i værdiforædling af mælk, ost og smør. Det fortsætter mejeriet i den grad med i 2017, hvor en række nye produkter skal se dagens lys, fortæller direktøren.
Foto: PR / Thise Mejeri
Foto: PR / Thise Mejeri

Mælk er ikke bare mælk. Det kan f.eks. være fra en ko, som kun har spist græs eller hø. Det kan være fra en særlig kvægrace. Det kan også være med en speciel ingrediens såsom kefir.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også