FødevareWatch

Thise satser på græsmælk og mælkeinnovation

Nøglen til succes har for økologiske Thise altid ligget i værdiforædling af mælk, ost og smør. Det fortsætter mejeriet i den grad med i 2017, hvor en række nye produkter skal se dagens lys, fortæller direktøren.

Foto: PR / Thise Mejeri

Mælk er ikke bare mælk. Det kan f.eks. være fra en ko, som kun har spist græs eller hø. Det kan være fra en særlig kvægrace. Det kan også være med en speciel ingrediens såsom kefir.

Det lille økologiske andelsmejeri Thise er meget bevidst om mælkens mange muligheder. Forædling og videreudvikling af mælk, ost og smør står helt centralt i mejeriets fremtidsstrategi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier