FødevareWatch

Thise satser på græsmælk og mælkeinnovation

Nøglen til succes har for økologiske Thise altid ligget i værdiforædling af mælk, ost og smør. Det fortsætter mejeriet i den grad med i 2017, hvor en række nye produkter skal se dagens lys, fortæller direktøren.

Foto: PR / Thise Mejeri

Mælk er ikke bare mælk. Det kan f.eks. være fra en ko, som kun har spist græs eller hø. Det kan være fra en særlig kvægrace. Det kan også være med en speciel ingrediens såsom kefir.

Det lille økologiske andelsmejeri Thise er meget bevidst om mælkens mange muligheder. Forædling og videreudvikling af mælk, ost og smør står helt centralt i mejeriets fremtidsstrategi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier