FødevareWatch

Restaurantkæde udvider på Sjælland

Buffetkoncept er på få år blevet udbredt i Jylland. Nu er familien bag kæden klar med tre nye restauranter øst for Storebælt.

Kristina (tv), Flemming og Martin Rosenfeldt Sunddal ejer sammen med Ketty Rosenfeldt Sunddal restaurantkæden Flammen. Foto: ritzau/Anita Graversen

I november luftede restaurantkæden Flammen idéen om at få en investor ind til at hjælpe med at ekspandere, men nu åbner kæden tre restauranter på Sjælland via egen finansierering. Det skriver ejerne bag kæden, familien Rosenfeldt Sunddal, i en pressemeddelelse.

Den 16. januar er den første nye restaurant klar til at slå dørene op i Næstved, og to mere er på vej i løbet af foråret i Valby og i København, hvor man åbner kædens anden restaurant i Indre By.

"Vi har i flere år kigget efter den helt rette placering i både Næstved, Valby og indre København, men processen kan være lang, fra at man har fundet den helt rette location og til at få en byggetilladelse. Det har været en spændende proces, og nu glæder vi os meget til at kunne åbne alle tre steder," lyder det fra familien Rosenfeldt Sunddal i meddelelsen.

Kæden startede tilbage i 2009, og selskabet Rosenfeldt og Sunddal Holding fik i 2015 et rekordoverskud med et driftsresultat på 24,8 mio. kr., hvilket er en stigning på godt 20 pct. sammenlignet med året før.

Med de tre nye restauranter kommer Restaurant Flammen op på i alt 14 restauranter fordelt i hele landet, hvoraf de 10 ligger vest for Storebælt. Familien Rosenfeldt Sunddal har tidligere luftet idéen om at rulle konceptet ud i Tyskland i samarbejde med en investor.

Ejere overvejer salg af succeskæden Flammen

Bøfhus-ejer giver store rabatter på ejendomme

Sønderjysk bøfkæde udvider med take away

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier