Sønderjysk bøfkæde udvider med take away

Den sønderjyske restaurantkæde Flammen er klar med et nyt take away-koncept, der skal udrulles fra januar næste år.
Foto: Jens Henrik Daugaard
Foto: Jens Henrik Daugaard

Restaurantkæden Flammen er klar med et nyt take away-koncept. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge en pressemeddelelse fra Flammen er man i gang med en omfattende ombygning, der blandt andet skal består af et stort køkken samt møde- og kontorlokaler.

Hvis alt går efter planen, er Flammen TakeAway klar til at flytte ind 1. december, og man forventer at kunne tage i mod de første bestillinger fra starten af januar næste år.

"Udvalget i Flammen TakeAway vil vi ikke helt løfte sløret for endnu, men vi lover, at der er forskellige valgmuligheder og noget for en hver smag, ligesom der er i vores restauranter," lyder det fra adm. direktør Elias Grøftholdt Tychsen i pressemeddelelsen.

Flammen har 11 restauranter i 10 forskellige byer. Det er i Kolding, hvor også hovedsædet ligger, at man starter med take away-koceptet.

 Sønderjysk restaurantkæde snydt af falsk direktør  

 Sønderjysk restaurantkæde vil sælge kød på nettet

 Sønderjysk familie skovler penge ind på ny restaurantkæde 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også