FødevareWatch

Sønderjysk bøfkæde udvider med take away

Den sønderjyske restaurantkæde Flammen er klar med et nyt take away-koncept, der skal udrulles fra januar næste år.

Foto: Jens Henrik Daugaard

Restaurantkæden Flammen er klar med et nyt take away-koncept. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge en pressemeddelelse fra Flammen er man i gang med en omfattende ombygning, der blandt andet skal består af et stort køkken samt møde- og kontorlokaler.

Hvis alt går efter planen, er Flammen TakeAway klar til at flytte ind 1. december, og man forventer at kunne tage i mod de første bestillinger fra starten af januar næste år.

"Udvalget i Flammen TakeAway vil vi ikke helt løfte sløret for endnu, men vi lover, at der er forskellige valgmuligheder og noget for en hver smag, ligesom der er i vores restauranter," lyder det fra adm. direktør Elias Grøftholdt Tychsen i pressemeddelelsen.

Flammen har 11 restauranter i 10 forskellige byer. Det er i Kolding, hvor også hovedsædet ligger, at man starter med take away-koceptet.

Sønderjysk restaurantkæde snydt af falsk direktør

Sønderjysk restaurantkæde vil sælge kød på nettet

Sønderjysk familie skovler penge ind på ny restaurantkæde

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier