FødevareWatch

Sønderjysk familie skovler penge ind på ny restaurantkæde

Restaurant Flammen gør klar til at åbne nye restauranter – også uden for Danmark. Ejerfamilien bliver igen belønnet.

Restaurant Flammen, Elias Tychsen, adm. direktør | Foto: Jens Henrik Daugaard

Familien bag den fremadstormende restaurantkæde Restaurant Flammen fortsætter med at tjene millioner på amerikanersteg og store bøffer.

På under syv år har familien Rosenfeldt Sunddal forvandlet et buffetkoncept i en afsides landsby i Sønderjylland til en landsdækkende kæde, der nu også snart breder sig til udlandet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier