FødevareWatch

Ejere overvejer salg af succeskæden Flammen

Den succesfulde restaurantkæde Flammen kan vel være på vej på nye hænder. Familien bag millionforretningen åbner op for flere salgsscenarier

Foto: Anita Graversen

Den sønderjyske bøfkæde Flammen har i de senere år leveret gedigne overskud med et hidtidig klimaks i 2015 med et plus på bundlinjen på 25 mio. kr.

Nu overvejer familien at afhænde dets aktier eller åbne for franchisetagere før et stort anlagt indtog i Tyskland.

Det skriver Børsen.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder – HER!

Martin Rosenfeldt Sunddal, der er søn til stifterne og med i ejerkredsen, fortæller:

"Vi står ved en skillevej nu, hvor der skal trykkes lidt mere på speederen. Hvis der er nogen, der kan hjælpe os med at skubbe til det hjul, vi gerne vil have til at trille, så kan det være, at vi skal have nogen ind," siger han til dagbladet.

Han afviser hverken et salg af sine aktier, eller at man tager franchisetagere ind, når kæden vil åbne i Tyskland. Konkurrenterne Jensens Bøfhus og Bone's har før forsøgt sig i det tyske marked uden succes.

Bøfhus-ejer giver store rabatter på ejendomme

Sønderjysk bøfkæde udvider med take away

Sønderjysk restaurantkæde snydt af falsk direktør

 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier