FødevareWatch

Skotsk lakseproducent tager afsked med topchef

Den skotske lakseproducent Young’s Seafood, som tidligere ejede rettighederne til Findus-brandet i Storbritannien, må sige farvel til sin adm. direktør, der træder tilbage ved årsskiftet.

Foto: Colourbox

Den skotske fiskerivirksomhed Young's Seafood International Holdings skal på jagt efter en ny topchef i det nye år. Selskabet har nemlig annonceret, at nuværende adm. direktør James Hill forlader selskabet ved udgangen af året.

Det skriver fiskerimediet Undercurrent News.

Young’s var tidligere en del af Findus-koncern, som tidligere på året solgte sin europæiske forretning til selskabet Nomad. Det betød, også en navneændring for Young’s og afgivelsen af Findus-rettighederne i Storbritannien, og det er i henhold til de ændringer, at man nu også skifter ud i ledelsen, skriver mediet.

James Hill, der blev en del af selskabet i april 2013, træder tilbage for ”at forfølge alternative muligheder uden for koncernen”, hedder det som begrundelse for hans afgang, men han vil dog fortsætte som rådgiver for selskabets bestyrelse.

Nuværende finansdirektør Bill Showalter bliver sat i spidsen for selskabet som midlertidig adm. direktør.

Findus i Norden sælges i milliardhandel

Opsigtsvækkende lakseudskiftning i britisk detailkæde

Mistede én detailkunde - lukker fabrikker og fyrer 900

Sainsbury's-skifte kan skabe domino-effekt

260 nye jobs i Marine Harvest efter Sainsbury’s-kontrakt

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier