Baresso klar med ny direktør

Kaffekongen Kenneth Luciani resignerer fra posten som adm. direktør i Baresso Coffee, der tidligere i år blev solgt til tyske Jab Holding. Den nye direktør starter i jobbet til nytår.
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Baresso Coffee har udnævnt en ny adm. direktør til at følge i sporene på Kenneth Luciani, der i 1999 stiftede selskabet og som siden har ledet kaffevirksomheden, der i sommer blev solgt til tyske Jab Holding.

Fra årsskiftet stopper Kenneth Luciani på posten som adm. dir., og tøjlerne overdrages til virksomhedens nuværende driftsdirektør Nickolas Krabbe Bjerg. Det skriver Barresso Coffee i en meddelelse.

Fremover vil stifteren af kaffekæden hellige sig bestyrelsesarbejdet i blandt andet Baresso Coffee og Sv. Michelsen Chokolade.

"Kop for kop har vi over de seneste 15 år brygget og bygget Baresso Coffee til en stærk kæde. Det er jeg meget stolt af. Med Nickolas Krabbe Bjergs erfaring, drive og positive fokus på gæster, kolleger og samarbejdspartnere glæder det mig meget, at han har takket ja til at føre virksomheden til nye højder i et dynamisk og spændende marked," udtaler Kenneth Luciani.

Baresso Coffee har i dag 50 kaffebarer landet over, og med JAB Holdings overtagelse i sommer forventes der at komme yderligere skub under planerne om, at virksomheden er skal ekspandere yderligere i de kommende år.

Fra kaffeknægt til konge på 15 år: Nu skal Kenneth kværne Starbucks

Her er Baressos nye ejere

Kaffekæde i ekspansion

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også