FødevareWatch

Fra kaffeknægt til konge på 15 år: Nu skal Kenneth kværne Starbucks

Baresso blev i denne uge solgt for et trecifret millionbeløb. Så der er sat kaffe over til en kamp mod Starbucks. Her er historien om, hvordan stifteren Kenneth Luciani forvandlede en økonomisk skuffelse til en iøjnefaldende succes og lærte danskerne at nyde den gode kop på samme måde som italienerne.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten

Selv de største succeser begynder som noter, tegninger og tal i et kladdehæfte. Eller i dette tilfælde - en kalender, som Kenneth Luciani har fundet frem i sit kontor på første sal af Vimmelskaftet denne eftermiddag.

I stuen under ham er baristaerne på Baresso ved at brygge kaffe til gæsterne. Det samme er deres kolleger i færd med 46 andre steder i landet, og hvis alt går vel, vil kaffebarerne samlet have omsat for op imod 1 mio. kr., når den sidste kop skænkes hen under sommeraftenen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Enorme smittetal bekymrer restaurationssektoren

Med den positive nyhed om, at alle danskere fra næste uge kan smide mundbindet kommer også frygten for, at smittetallet i den kommende tid kan nå næsten 300.000 dagligt smittede. Det bekymrer i brancheorganisationen DRC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier