FødevareWatch

Big Data kan optimere fødevarebranchen

Fremtidens fødevareeffektivisering ligger i matematiske modeller og masser af data. Det viser en ny rapport fra DTU.

Ved at bruge Big Data kan fødevarebranchen optimere sin produktivitet med op til 5 pct. Det skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Organisationen henviser til den netop frigivne rapport ”Big Data fra jord til bord”, som er blevet udarbejdet af DTU. Her peges der på mulighederne for innovation i fødevaresektoren ved hjælp af Big Data. For eksempel kan man bruge sensorer til at forbedre landmænds fodringsstrategier og på den måde øge sundheden i bestandene. DTU ser store perspektiver i rapportens resultater:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier