FødevareWatch

Nemlig-milliardær stifter afrikansk 'fødevarefond'

Anders Holch Poulsen, der ejer Bestseller-koncernen og en stor post i Nemlig.com, har stiftet en fond, der skal hjælpe afrikanske fødevare-, uddannelses- og miljøprojekter frem.

Foto: PR

Bestseller Foundation hedder den fond, som hovedaktionær i Nemlig.com og ejer i modekoncernen Bestseller, Anders Holch Poulsen, i juni har stiftet for i fremtiden at kunne hjælpe afrikanske fødevare-, uddannelses- og miljøprojekter frem på kontinentet mod syd.

Det skriver Berlingske.

"Ved at give lån og kanalisere kapital ønsker Bestseller Foundation at opmuntre fremtidige partnere til at tage mere ansvar og forfølge vækst og udvikling af deres virksomheder, hvilket i sidste ende vil hjælpe folk til at hjælpe sig selv," udtaler Anders Holch Povlsen i en meddelelse.

Til avisen oplyser fondens direktør Kristian Sloth Petersen, at fonden har en selskabskapital på godt 25 mio. kr., og at den vil løbende blive tilført kapital fra Bestseller A/S.

Nemlig-investor smider 165 mio i svensk nethandel

Modemilliardær bliver ny formand hos Nemlig.com

Mælk og korn koster millioner for stenrig modefamilie

Bestseller-milliardær investerer igen i dansk detail

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier