FødevareWatch

Bestseller-milliardær investerer igen i dansk detail

Supermarkedskæden Normal får millionindsprøjtning fra Bestseller-millardæren Anders Holch Povlsen, der i forvejen ejer halvdelen af Nemlig.com.

Foto: PR

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen har skudt et ukendt antal millioner i den forholdsvis nye supermarkedskæde Normal, og han ejer nu 25 pct. af den nystartede købmandsforretning.

Det skriver Finans.dk.

Storaktionær i Nemlig.com er Danmarks næstrigeste

"Det giver os kapitalgrundlaget til at lave en meget hurtig ekspansion. Vi har godt gang i vores butikker, og vi vil nødigt sætte tempoet ned. Vi vil gerne sætte det op, så vi hurtigt kan blive landsdækkende," siger direktør i Normal, Torben Mouritsen, der også står bag den digitale elektronikbutik Wupti.

Normal slår sig op på at sælge EU-importerede varer til kopivarepriser, og siden åbningen af den første Normal-butik i april sidste år i Silkeborg, er det gået stærkt. Yderligere fem butikker er kommet til, og på den anden side af nytår tæller kæden samlet 10 butikker.

Men ambitioner rækker noget længere end det.

"Vi vil gerne åbne en butik om måneden, og det er muligt med det nye partnerskab," udtaler Normal-direktøren til mediet.

Investor Anders Holch Povlsen, der ifølge den seneste opgørelse fra Forbes er den næstrigeste dansker med en formue på 29 mia. kr., ejer i forvejen 50 pct. af online-butikken Nemlig.com. Her købte han sig angiveligt ind for 250 mio. kr. tilbage i januar.

En ny slags grænsehandel spreder sig i Danmark

Kiwi åbner butikker i dobbelt størrelse

Nemlig-medejer køber massivt ind i Skotland

Nemlig.com stormer frem

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier