FødevareWatch

Firedoblet salg af økoyoghurt

Over de seneste 10 år er produktionen og salget af økologisk yoghurt steget til det firedobbelte.

Foto: Casper Dalhoff

De økologiske mejerier har oplevet stor fremgang i salget af økologisk yoghurt, og over de seneste 5-6 år har de samlet produceret omkring 18 mio. kg økologisk yoghurt om året. Det skriver Mælkeri Tidende. Produktionen er steget til det firedobbelte i forhold til 2004, hvor den samlede mængde kun var på 5,3 mio. kilo, viser Mejeristatistik 2014, der er udarbejdet af Landbrug & Fødevarer.

Produktionen af økologisk smør og ost er også gået meget frem i det forgangne årti og efter, at smør og oste i 2004 udgjorde en produktion på 1,4 mio. kilo og 2,3 mio. kilo, udgjorde de to varegrupper sidste år 3,7 mio. kilo økologisk smør og 6,7 mio. kilo økologiske oste, skriver Mælkeri Tidende.

Øboer finansierer fællesskabslandbrug på Samsø

Irma dropper konventionelle gulerødder og bananer

Tyskerne køber bæredygtige varer som aldrig før 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier