Firedoblet salg af økoyoghurt

Over de seneste 10 år er produktionen og salget af økologisk yoghurt steget til det firedobbelte.
Foto: Casper Dalhoff
Foto: Casper Dalhoff

De økologiske mejerier har oplevet stor fremgang i salget af økologisk yoghurt, og over de seneste 5-6 år har de samlet produceret omkring 18 mio. kg økologisk yoghurt om året. Det skriver Mælkeri Tidende. Produktionen er steget til det firedobbelte i forhold til 2004, hvor den samlede mængde kun var på 5,3 mio. kilo, viser Mejeristatistik 2014, der er udarbejdet af Landbrug & Fødevarer.

Produktionen af økologisk smør og ost er også gået meget frem i det forgangne årti og efter, at smør og oste i 2004 udgjorde en produktion på 1,4 mio. kilo og 2,3 mio. kilo, udgjorde de to varegrupper sidste år 3,7 mio. kilo økologisk smør og 6,7 mio. kilo økologiske oste, skriver Mælkeri Tidende.

Øboer finansierer fællesskabslandbrug på Samsø

Irma dropper konventionelle gulerødder og bananer

Tyskerne køber bæredygtige varer som aldrig før 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter