De økologiske mejerier har oplevet stor fremgang i salget af økologisk yoghurt, og over de seneste 5-6 år har de samlet produceret omkring 18 mio. kg økologisk yoghurt om året. Det skriver Mælkeri Tidende. Produktionen er steget til det firedobbelte i forhold til 2004, hvor den samlede mængde kun var på 5,3 mio. kilo, viser Mejeristatistik 2014, der er udarbejdet af Landbrug & Fødevarer.
Produktionen af økologisk smør og ost er også gået meget frem i det forgangne årti og efter, at smør og oste i 2004 udgjorde en produktion på 1,4 mio. kilo og 2,3 mio. kilo, udgjorde de to varegrupper sidste år 3,7 mio. kilo økologisk smør og 6,7 mio. kilo økologiske oste, skriver Mælkeri Tidende.
Øboer finansierer fællesskabslandbrug på Samsø
Irma dropper konventionelle gulerødder og bananer
Tyskerne køber bæredygtige varer som aldrig før