Amerikansk bacon-gigant satser stort på sous vide

Sugarcreek, en af USA’s største leverandører af bacon, satser nu stort på sous vide.
Global Meat News skriver, at virksomheden investerer 1,1 mia. kr. i en ny fabrik, der gør det muligt at tilberede fødevarer med den særlige franske teknik.
Sous vide indebærer kort fortalt, at man vakuumpakker fødevarer og varmebehandler dem i vandbade. Teknikken bliver især brugt til kød, men Sugarcreek vil også bruge den på grøntsager, fisk, skaldyr og snacks.
Foruden den nye fabrik smider amerikanere også knap 350 mio. kr. i en udvidelse af hovedkvarteret i Fairfield i Ohio, hvor man blandt andet opretter et nyt center for innovation.
Det er imidlertid ikke kun de amerikanske fødevarevirksomheder, der har fået øjnene op for den franske teknik. Herhjemme investerede den fynske kødgrossist BF-Oks sidste år et større millionbeløb i en sous vide-fabrik.
Ny teknologi gav røde tal i kødgrossist
Entreprenør åbner online kødbutik
Pepsi-selskab vil tage patent på ny type frugtsnacksRelaterede artikler:
Ny teknologi gav røde tal i kødgrossist
For abonnenter
Kødgrossist lander aftaler med Statoil og Hørkram
For abonnenter