Ny teknologi gav røde tal i kødgrossist

BF-OKS leverer et budgetteret underskud som følge af investeringer i en sous vide-fabrik og et nyt lagersystem, der har ført til overarbejde og nedsat effektivitet.
BF-OKS har hjemme i Hesselager på Fyn og leverer kød til bl.a. cateringvirksomheder, hoteller, konferencecentre og offentlige institutioner. | Foto: Jacob Erhbahn/Polfoto/Arkiv
BF-OKS har hjemme i Hesselager på Fyn og leverer kød til bl.a. cateringvirksomheder, hoteller, konferencecentre og offentlige institutioner. | Foto: Jacob Erhbahn/Polfoto/Arkiv

En ny fabrik og vanskeligheder med at implementere et IT-system giver røde tal på bundlinjen i BF-OKS.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg