Ny teknologi gav røde tal i kødgrossist
BF-OKS leverer et budgetteret underskud som følge af investeringer i en sous vide-fabrik og et nyt lagersystem, der har ført til overarbejde og nedsat effektivitet.

En ny fabrik og vanskeligheder med at implementere et IT-system giver røde tal på bundlinjen i BF-OKS.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
KødGrossisten i ekspansion
For abonnenter
Dansk Cater sidder tungt på offentlige indkøb
For abonnenter
Catering-giganters dominans kan svække konkurrencen
For abonnenter