Ny teknologi gav røde tal i kødgrossist

BF-OKS leverer et budgetteret underskud som følge af investeringer i en sous vide-fabrik og et nyt lagersystem, der har ført til overarbejde og nedsat effektivitet.
BF-OKS har hjemme i Hesselager på Fyn og leverer kød til bl.a. cateringvirksomheder, hoteller, konferencecentre og offentlige institutioner. | Foto: Jacob Erhbahn/Polfoto/Arkiv
BF-OKS har hjemme i Hesselager på Fyn og leverer kød til bl.a. cateringvirksomheder, hoteller, konferencecentre og offentlige institutioner. | Foto: Jacob Erhbahn/Polfoto/Arkiv

En ny fabrik og vanskeligheder med at implementere et IT-system giver røde tal på bundlinjen i BF-OKS.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter