FødevareWatch

Ny teknologi gav røde tal i kødgrossist

BF-OKS leverer et budgetteret underskud som følge af investeringer i en sous vide-fabrik og et nyt lagersystem, der har ført til overarbejde og nedsat effektivitet.

BF-OKS har hjemme i Hesselager på Fyn og leverer kød til bl.a. cateringvirksomheder, hoteller, konferencecentre og offentlige institutioner. | Foto: Jacob Erhbahn/Polfoto/Arkiv

En ny fabrik og vanskeligheder med at implementere et IT-system giver røde tal på bundlinjen i BF-OKS.

Kødgrossisten, der bl.a. leverer til Brdr. Prices restauranter, kommer således ud af 2013/14 med et underskud på 922.134 kr. efter skat mod et overskud på 1,4 mio. kr. året før.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier