Sous vide - forbehandlet kød, der kun skal varmes i ovnen – er det store sats for iværksætter Lars Ebbe Sørensen fra Hjørring, som netop har startet onlineforretningen sovido.dk, der udelukkende forhandler det fransk inspirerede kød.
Det skriver nordjyske.dk.
Sous vide tilberedt kød pakkes i vakuum-poser, hvorefter det ved lav temperatur varmes i vandbad i 8-20 timer for at sikre kødets mørhed og smag.
Inden det vakuumpakkede kød tilberedes, er det typisk krydret eller marineret. På den måde kan man lave langtidsstegt kød på ca. et kvarter, da kødet bare skal ud af vakuumposen og varmes i ovnen.
Kødentreprenør Lars Ebbe Sørensen er nu i gang med at forhandle med lokale gartnere for også at kunne tilbyde kunderne tilbehør til kødet. Hans mål er at sælge samlede måltidskasser, så forbrugerne ikke skal tænke på, hvad der kan serveres til kødet.
Danske Slagtermestre er skeptiske over for online kødsalg
Post Danmark haler online fiskebutik i land
Entreprenørudvikler på vej ind i fødevarer