FødevareWatch

Entreprenør åbner online kødbutik

Nordjysk iværksætter satser på en ny online-butik, hvor han leverer fransk inspireret kød direkte til døren.

Foto: Jan Dagø/Polfoto

Sous vide - forbehandlet kød, der kun skal varmes i ovnen – er det store sats for iværksætter Lars Ebbe Sørensen fra Hjørring, som netop har startet onlineforretningen sovido.dk, der udelukkende forhandler det fransk inspirerede kød.

Det skriver nordjyske.dk.

Sous vide tilberedt kød pakkes i vakuum-poser, hvorefter det ved lav temperatur varmes i vandbad i 8-20 timer for at sikre kødets mørhed og smag.

Inden det vakuumpakkede kød tilberedes, er det typisk krydret eller marineret. På den måde kan man lave langtidsstegt kød på ca. et kvarter, da kødet bare skal ud af vakuumposen og varmes i ovnen.

Kødentreprenør Lars Ebbe Sørensen er nu i gang med at forhandle med lokale gartnere for også at kunne tilbyde kunderne tilbehør til kødet. Hans mål er at sælge samlede måltidskasser, så forbrugerne ikke skal tænke på, hvad der kan serveres til kødet.

Danske Slagtermestre er skeptiske over for online kødsalg

Post Danmark haler online fiskebutik i land

Entreprenørudvikler på vej ind i fødevarer

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier