Danske Slagtermestre er skeptiske over for online kødsalg
Slagterforretning i Holstebro går online med ny webbutik. Marketingchef i Danske Slagtermestre tvivler på, at det bliver en ny tendens i branchen.

AF LEA RYBERG KRUSE
Slagtermesteren i Vestergade i Holstebro har åbnet op for online salg af kød på sitet Kødtildøren.dk. Her kan man bestille alt det, man normalt står og kigger på i forretningen og få det leveret til døren pakket i termobokse med vakuumpakket is.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Danske svinebønder taber mindst to mia. kr. på konflikt
For abonnenter
Kritik truer plan for slagteri-redning
For abonnenter